Terça-feira, 7/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Këto janë shenjat e njerezve që tradhtohen më tepër nga partnerët

Këto janë shenjat e njerezve që tradhtohen më tepër nga partnerët

Edhe tradhëtia ndonjëherë është e lidhur me karakterin tuaj te brendshem. Keni lexuar rreth cilesive te meshkujve të cilet tradhëtojnë më shumë, por ka dhe prej atyre të cilet tradhëtohen më tepër se të tjerët. Arsyeja? Karakteri i tyre i ftohtë që shpesh e shtyn parterin përkatës drejt tradhëtisë. Ja se cilat janë këto shenja:

Njerezit e ftohte– Kjo cilesi njihet për karakterin e ftohtë dhe të pandjeshëm. Edhe pse janë njerëz me zemër të mirë, ata përdorin ftohtësinë si mekanizëm mbrojtës

Njerezit me kriza emocionale – Për shkak të krizave emocionale, ndryshimet drastike të humorit dhe egoizmit që kanë, keto cilesi mund ta çojë partnerin drejt tradhëtisë. Duke qënë se janë shumë të ndjeshëm, ata mund të bëhen shumë të ngjitura karshi partnerit dhe kjo nuk është aspak një gjë e mirë për marrëdhënien. Shpejt do të shihni se si do e shtyni në krahet e dikujt tjetër partnerin tuaj.

Njerezit metodik – Kjo shenjë ka një mënyrë metodike për sa i përket këndvështrimit për jetën. Ata vuajnë edhe nga një pasiguri ekstreme e cila e bën të paraqitet në syrin e partnerit si një person i dobët. Kjo do bëjë që parteri të shoh për një person më me vetëbesim.

(Visited 154 times, 1 visits today)
Top