Sexta-feira, 22/3/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Këto janë nga simptomet e mësyshit dhe hasedit – Shejh Halid El-Hibshi (specialisti)



Këto janë nga simptomet e mësyshit dhe hasedit – Shejh Halid El-Hibshi (specialisti)

Rënia e flokëve tek gratë, mërzia e pa shkak, frika e madhe në gjoks me shumë vesvese të tjera, aborti i fëmijëve pasiqë gruaja të ketë parë në ëndërr se si ndokush e godet në bark apo pas shpine fuqishëm me shqelm, lodhja e trupit, përtacia, dëshira e madhe për gjumë megjithëse ka bërë gjumë të mjaftueshëm – janë nga simptomet e mësyshit dhe hasedit – pohon Shejh Halid El-Hibshi specialist në lëmin e mjekimit me Kuran për problemet me rrënjë tejfizike.





(Visited 209 times, 1 visits today)