Terça-feira, 18/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Këto fjalë shkundin mëkatet (e njeriut) siç shkund pema gjethet e saj

Këto fjalë shkundin mëkatet (e njeriut) siç shkund pema gjethet e saj

I Dërguari i Allahut (alejhi salatu ues selam) ka thënë:

Vërtet fjalët Subhanallah, Elhamdulilah, La ilahe ila Allah dhe Allahu Ekber, i shkundin mëkatet (e njeriut) siç shkund pema gjethet e saj.

(E përcjell Ahmedi, Ibn Rexhebi thotë: Ky sened është i saktë).

(Visited 569 times, 1 visits today)
Top