Terça-feira, 14/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Këto fjalë i tha njëri nga Sahabet i cili më pas u shërua!

Këto fjalë i tha njëri nga Sahabet i cili më pas u shërua!

Këto fjalë i tha njëri nga Sahabet i cili më pas u shërua!

Othman bin Ebil Asi, u ankua tek Profeti (alejhi salatu ues selam) për dhimbjen që ndjente tek trupi i tij dhe i Dërguari i Allahut (alejhi salatu ues selam) i tha: Venose dorën aty ku ndjen dhimbje dhe thuaj tri herë “Bismilah”. Pastaj thuaje shtatë herë kete lutje: Eudhu bi Izetil-lahi ue kudratihi min sherri ma exhidu ue uhadhiru. (Kerkoj mbrojtje me krenarine dhe forcen e Allahut nga e keqja e asaj qe ndiej dhe ruhem) Ai tha: Unë e praktikova këtë dhe Allahu ma largoi dhimbjen që kisha. [Muslimi]. /udhaebesimtareve.com/

 

 

(Visited 196 times, 1 visits today)
Top