Segunda-feira, 23/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Këto elemente ndikojnë fuqishëm në shtimin e dashurisë dhe respektit të ndërsjelltë!

Këto elemente ndikojnë fuqishëm në shtimin e dashurisë dhe respektit të ndërsjelltë!

Liridon Tërstena

Qëndrimi me gruan në vetmi nuk duhet të jetë vetëm për intimitet. Duhet të qëndroni bashkë, të bisedoni bashkë, të mendoni së bashku për familjen, të flisni për edukimin e fëmijëve, për organizimin e shtëpisë, orareve familjare, ushqimit, gjumit dhe jetës në përgjithësi. Të hani së bashku nga një akullore ose ëmbëlsirë (jo patjetër si sot, para tërë botës), të pini bashkë kafe ose çaj, ndërsa ushqimin është mirë asnjëherë ta hani të ndarë. Këto elemente ndikojnë fuqishëm në shtimin e dashurisë dhe respektit të ndërsjelltë!

365 porosi per harmoni familjare

Liridon Tërstena

(Visited 339 times, 1 visits today)