Sexta-feira, 7/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Këtë na e mësoi Ai nëpërmjet të Dërguarit të Vet

Këtë na e mësoi Ai nëpërmjet të Dërguarit të Vet

Allahu im,
Ti ja Falës, e do faljen.
Më fal mua!

Ndjesa të cilën e ofron Allahu (el-‘afwu) është falje e mëkateve dhe shlyerje e gjurmëve të tyre.
A e dini çka është edhe më interesante? Këtë nuk do të dinim ta kërkojmë ne, fajtorët. Këtë na e mësoi Ai nëpërmjet të Dërguarit të Vet.

Hoxhë Ekrem Avdiu

(Visited 760 times, 1 visits today)
Top