Terça-feira, 17/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kete lutje duhet ta thone muslimanet e sotit

Kete lutje duhet ta thone muslimanet e sotit

O Zoti im,

Me jep durimin e Asias;
Besnikerine e Hadixhas;
Nderin e Merjemes;
Sinqeritetin dhe Dijen e Aishas;
Degjueshmerine e Fatimas…

(Allahu qofte I Kenaqur me to)

(Visited 276 times, 1 visits today)