Domingo, 15/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Këta njerëz nuk e gëzojnë dot martesën

Këta njerëz nuk e gëzojnë dot martesën

Këta njerëz nuk e gëzojnë dot martesën

Nëse të rinjtë dhe të rejat para se të martohen e ëndërrojnë lumturinë si një proces tek e cila nuk mund të ketë probleme apo shqetësime, padyshim që kjo është një ndër shkaqet kryesore për mos arritjen e lumturisë!

Ndaj çdo i ri para se të martohet duhet të kuptoje se është më se e natyrshme që të ndodhin mosmarrëveshje të pranueshme mes çiftit; gjëra të tilla nuk kanë munguar as në shtëpinë e Profetit Muhamed, i cili u zemërua me gratë e tij, madje edhe me Aishen e cila ishte njeriu me i dashur për të.

Ekspertet thonë se shtëpia në të cilën nuk ka probleme kurrë, ajo është një shtëpi me probleme të mëdha.

(Visited 897 times, 1 visits today)
Top