Domingo, 28/2/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kështu do të hyni në Xhenetin e Krijuesit tuaj

Kështu do të hyni në Xhenetin e Krijuesit tuaj

I Dërguari i Allahut (Paqja qoftë mbi të!) ka thënë:
“Frikësojuni Allahut (përmbajuni dispozitave të Tij), falni pesë kohët e namazit, agjërojeni muajin tuaj (muajin e Ramazanin), jepeni zekatin e pasurisë suaj (me ëndje) dhe respektoni udhëheqësit tuaj! Kështu do të hyni në Xhenetin e Krijuesit tuaj.”
“Silsileh Sahiha”, 2/550

(Visited 61 times, 1 visits today)
Top