Sábado, 29/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Këshillë atyre që paragjykojnë dhe që xhelozojn

Këshillë atyre që paragjykojnë dhe që xhelozojn

Këshillë atyre që paragjykojnë dhe që xhelozojn.
Paragjykimet dhe xhelozia të mbysin e të shtin në varrezë për së gjalli,
Po më vjen shumë keqë,E lus Allahun subhanehu ve teala që të ju shëron nga kjo sëmundje e rrezikshme dhe njëashtu vdekjeprurëse.
Muharrem Jakupi

(Visited 222 times, 1 visits today)
Top