Domingo, 29/3/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Këshillë atyre që janë me sëmundje të ndryshme

Këshillë atyre që janë me sëmundje të ndryshme

Këshillë atyre që janë me sëmundje të ndryshme duke u nisur nga sëmundja me sihire e me shumë sprova tjera me borxhe e me mëkate.

Çdoherë kur të ngushtohen rrugët e mendon se ska rrugëdalje dhe të mbyllen dyert, dije se është një derë që kur nuk mbyllet ajo derë, ajo derë është kthimi për çdo brengë e për çdo sprovë është dera e Mëshiruesit dera e Atij që e pranon Pendimin, është dera për të cilën derë sa më shumë të ankohesh edhe më shumë të hapet dhe të donë.
Mos i humbë asnjëherë shpresat në Allahun subhanehu ve teala.

Allahu i Lartësuar thotë :
“Kujtoje robin Tonë Ejubin, kur iu lut Zotit të vet: “Me të vërtetë, më ka goditur djalli me mundim dhe vuajtje!” {41} (Ne iu përgjigjëm): “Bjeri me këmbë tokës dhe aty do të dalë një burim me ujë të ftohtë për larje dhe pirje!” {42} Ne ia kthyem atij familjen dhe dy herë më tepër, si mëshirë prej Nesh dhe këshillim për mendarët.” (Sad)

Muharrem Jakupi

(Visited 174 times, 1 visits today)
Top