Sábado, 6/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Këshillat e arta për prindërit që kanë fëmijë të llastuar

Këshillat e arta për prindërit që kanë fëmijë të llastuar

Këshillat e arta:

Mos u bërtitni fëmijëve – nuk ka efekt
Mos i përqeshni – ua nënvlerësoni ndjenjat
Mos i imitoni dhe mos u tallni – të njejtën do ua bëjnë fëmijëve të tjerë
Mos i dënoni – mund të shuajë ndjenjat në të ardhmen
Mos u ofroni shpërblime për dëgjueshmëri – ashtu do të mësohen të manipulojnë me të tjerët.

 

(Visited 96 times, 1 visits today)
Top