Quarta-feira’, 18/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Këshilla të arta jetësore

Këshilla të arta jetësore

Imam Xhafer Es-Sadik thotë:
“O Biri im, kush e largon mbulesën e gabimeve të të tjerëve do ti zbulohen të metat e shtëpisë së tij dhe cili do që e nxjerr shpatën e kurthave dhe intrigave do të mbytet vet me të. Ai i cili ia hap një gropë vëllaut të tij do të bie vet në të, ndërsa ai i cili i shoqëron mendjelehtët do të poshtrohet edhe nëse nuk është nga ta, sikur ai i cili i shoqëron dijetarët do të fitoj nder dhe respekt edhe nëse nuk është nga ta. Poashtu kush hyn në një vend të keq do të akuzohet edhe nëse nuk ka vepruar diçka për tu akuzuar.”

(Visited 175 times, 1 visits today)