Domingo, 2/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Keshilla profetike per perdorimin e nigella satives

Keshilla profetike per perdorimin e nigella satives

 

Kokerra e zeze – (nigella sativa,fara e zeze,fara e bereqetit)

Ebu Hurejra {Allahu qoftë i kënaqur prej tij} thotë: Se i Dërguari i Allahut Muhamedi {paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të} ka thënë:

“Përdorni rregullisht këtë farë të zezë,{Habe Seude} sepse ajo përmban në vete ilaç për çdo sëmundje përveç vdekjes”. Bukariu, 10/121; Muslimi, 2215

(Visited 412 times, 1 visits today)