Segunda-feira, 11/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Këshilla për të fituar zemrën e gruas suaj !?

Këshilla për të fituar zemrën e gruas suaj !?

keshilla per te perfituar zemren
Nëse gruaja juaj është ende në gjumë kur ju jeni zgjuar, jepni asaj një puthje të butë mbi ball.

Shikoje bukurinë e gruas suaj në fshehtësi.

Kurdo që të keni mundësi, ofroja asaj një lule apo një buqetë me lule me një buzëqeshje.

Në vend se përpjekeni për t’a kënaqur shumë e më shumë, ndjeje dhe thoni se ju jeni të kënaqur me të. Kënaqësinë e juaj do të kënaqë atë.

Kur të vini në shtëpi në çdo kohë, jepni asaj një përqafim dhe një puthje në ballë.

Tregoji asaj se ajo dukej me të vërtetë e bukur, kur ajo ishte në gjumë natën e kaluar.

Ndjeni se ju kurrë nuk keni parë askënd si atë dhe le t’a dij ajo për këtë.

Mos shikoni trupin e saj. Kjo është tashmë e juaja. Përkundrazi shikoni për mendjen e saj. Ajo është në kërkim të mundësive për të ofruar atë për ju.

Ndonjëherë të veproni si një fëmijë dhe lërja asaj t’ju mësojë diçka. Ajo mund t’ju mësojë disa gjëra që askush tjetër s’mund.

Shikoni në sytë e saj dhe buzëqeshëni.

Përshtatën: HaNa,

Tags:
@include "";