Terça-feira, 25/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Këshilla për një flokë të shëndetëshëmKëshilla për një flokë të shëndetëshëm

Këshilla për një flokë të shëndetëshëm

Sa më shumë që ti lash flokët, ato do të jenë më të shëndetshme. Ajri i ndotur, yndyra dhe djersitja ndikojnë në flokët tuaja më shumë seç mendon. Flokët duhen larë dy herë në javë. Kundër pëlcitjes së majave të flokëve ilaçi më i thjeshtë është regjeneratori shtëpiak nga të kuqtë e vezës dhe vaji i ricinës. Vajin ngrohe pak dhe përzieje me vezën, deri sa të krijohet si majonezë e vërtetë.

Fërkoji majat e flokëve me masën e krijuar dhe vendos një kapelë plastike dhe mbaji sa më gjatë të jetë e mundshme. Pastaj flokët laji mirë! Në qoftë se shfrytëzon shpesh herë llakun për flokë, para se të shkosh në gjumë përherë duhet ta eliminosh nga flokët, duke i krehur mirë.

(Visited 44 times, 1 visits today)
Top