Sábado, 11/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Këshilla për Alkoolikët!

Këshilla për Alkoolikët!

Cdonjëra prej tyre, rrushi dhe hurmat janë shumë të dobishme për të zvogëluar dëshirën e fuqishme për të konsumuar alkool. Nëse alkoolikët mbahen më një dietë me vëtëm rush dhe hurma për disa javë me shumë mundësijoshja për të pirë do të largohet plotësishtë.
Kur personi ndjen dëshirën e fuqishme për të konsumuar alkool, pirja e një gote lëng karrote do ndihmoj për ta zvogëluar këtë joshje.
Duhet ta shpërndani nëse vërtetë ju dëshironi të shpëtoni jetën e dikuj.

Përktheu dhe përshtati: Dr.med. Abdurrezak, Preshevë

(Visited 155 times, 1 visits today)
Top