Sábado, 30/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Këshilla nga psikologët: 6 mënyra të përditshme për të ndaluar mbingarkesën dhe stresin në jetë

Këshilla nga psikologët: 6 mënyra të përditshme për të ndaluar mbingarkesën dhe stresin në jetë

Diçka për të cilën ju vazhdimisht mendoni shumë shumë gjatë në mendjen tënde.

Shpesh, rezultati përfundimtar është gjykimi i dobët, stresi i ngritur dhe mosveprimi.

Këtu janë disa mënyra për të ndaluar veten nga mbingarkesa:

1. Bëhuni i vetëdijshëm

2. Shkëputni veten

3. Mos shtypni mendimet tuaja

4. Bëhuni një vëzhgues

5. Vendosni alarme për kujtimin e gjërave

6. Mos mendoni se jeni të përkryer

Mos e mendoni të kaluarën dhe mos u shqetësoni shumë për të ardhmen.

Në fund të fundit, “Jeta është një udhëtim, jo ​​një destinacion”.

Burimi: powerofpositivity.com
©10gjera.com/a.c./

(Visited 835 times, 1 visits today)
Top