Sábado, 23/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

I kërkoj falje nënës sime

I kërkoj falje nënës sime

nena

I kërkoj falje nënës sime

Sepse…
Ajo ka ndier dhimbje gjat lindjes time.
Ka ndenjur pa gjum për të më rritur dhe edukuar.
Ka qajtur kur kam qajtur.
Është gëzuar kur ka dëgjuar të qeshurat e mia të para.
Është semurë kur (unë) jam sëmur.
Është shëruar kur jam shëruar unë.
Ka duruar zhurmat dhe shushurimat e mia.
M’i ka falur gabimet e mia që i kam bërë ndaj saj.
M’i ka përmendur të mirat e mia.

Përktheu: Hoxhë Valdet Kamberi

(Visited 136 times, 1 visits today)
Tags:
Top