Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kërkohet që burri të sillet me gruan ashtu sikur i takon natyrës së gruas

Kërkohet që burri të sillet me gruan ashtu sikur i takon natyrës së gruas

Burrë dhe grua

Kërkohet që burri të sillet me gruan ashtu sikur i takon natyrës së gruas, por nga ana tjetër edhe gruaja duhet të sillet me burrin, ashtu si i takon burrit. Në këtë mënyrë ata kujdesen për nevojat dhe dallimet emocionale dhe fizike mes tyre. Kjo për faktin se shumë probleme nxiten pikërisht nga neglizhenca e këtyre dallimeve; e gjen bashkëshorten të sillet me burrin e saj sikur të jetë shoqja e saj dhe anasjelltas!

Prandaj, kërkohet nga burri të pranojë që bashkëshortja e tij të mbesë grua, duke bërë kujdes për natyrën e saj, të interesohet për nevojat e saj. Të njëjtën gjë duhet të bëjë dhe gruaja me bashkëshortin e saj.

(Visited 164 times, 1 visits today)