Quinta-feira, 23/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kërko mbrojtje për fëmijët

Kërko mbrojtje për fëmijët

Kërko mbrojtje për fëmijët, ashtu siç ka bërë dua i Dërguari i Allahut, salallahu alejhi ue selem,për Hasanin dhe Husejnin:
U’idhukuma bi kelimatil-lahit-tammeti min kulli shejtanin ve hammeti, ve min kulli ajnin lammeti .

Kërkoj mbrojtje tek Allahu për ju të dy me fjalët e tij të plota nga çdo shejtan,kafshë ose insekt ( helmues ) dhe nga syri kritikues.

 

(Visited 299 times, 1 visits today)
Top