Terça-feira, 17/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

KËRKO ATË QË ËSHTË MË E MIRË PËR TY

KËRKO ATË QË ËSHTË MË E MIRË PËR TY

Mos kërko tërheqjen nga njerëzit, që të mos sprovohesh me hipokrizi!

Mos kërko pozitë të lartë, që të mos  vihesh në sprovë me mendjemadhësi!

Mos kërko sëmundjen, që të mos sprovohesh me dëshpërim!

Mos kërko varfërinë, që të mos sprovohesh me atë, që të bëhesh i varur nga të pasurit!

Mos kërko pasuri, që të mos sprovohesh me padrejtësi ndaj të varfërve!

Por ti vazhdimisht kërko nga Allahu, që të të dhurojë atë që është më e mira për ty tek Ai dhe nga ajo e cila çdoherë do të kesh dobi.

Dhe çfarëdo që të jep Allahu ajo është e mirë për ty!

“Mëso fenë tënde”

Burimi Jetës

(Visited 374 times, 1 visits today)