Quinta-feira, 18/8/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kërkimi i mbrojtjes

Kërkimi i mbrojtjes

Kërkimi i mbrojtjes

Për njeriun nuk ka gjë më të dobishme në largimin e të këqijave se sa të kërkojë që Allahu ta mbrojë. Profeti ynë(lëvdatat, bekimi dhe shpëtimi i Allahut qofshin për të) ka kërkuar prej Allahut që ta mbrojë nga 70 lloje të këqijash e Ai e mbrojti. Kështu që kërko mbrojtje vetëm nga Zoti yt! 1- (Kërkimi i mbrojtjes) nga e keqja e çdo gjëje që ka krijuar: Kur kërkon nga Zoti i agimit(Allahu-Rabbul-Felek)që të të mbrojë prej të keqes së gjithçkaje që Ai ka krijuar, kjo nënkupton të gjitha të këqijat që fshihen te çdo krijesë e gjallë ose e pajetë, bimë, ose njeri, ose xhinn, në qiell qofshin ose në tokë. … vijon D. Ahmed el-Kadi

(Visited 164 times, 2 visits today)