Terça-feira, 17/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kërkimi i mbrojtjes për fëmijët

Kërkimi i mbrojtjes për fëmijët

Kërkimi i mbrojtjes për fëmijët

عن ابن عباس رضي الله عنهما قال: كان النبي صلى الله عليه وسلم يعوذ الحسن والحسين ويقول: ((إن أباكما كان يعوذ بها إسماعيل وإسحاق، أعوذ بكلمات الله التامة من كل شيطان وهامة، ومن كل عين لامة))

Transmeton Ibën Abbasi – radijAllahu anhuma – se ka thënë: Pejgamberi – sal-lAllahu alejhi ue sel-lem – i kërkonte Allahut mbrojtje për Hasanin dhe Husejnin, duke thënë:
“Gjyshi juaj Ibrahimi (alejhis-selam), i kërkonte mbrojtje Allahut për Ismailin dhe Is’hakun (me këtë Du’a):

“‏ أَعُوذُ بِكَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ، وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ ‏”‏‏.‏

E’udhu bikelimatil- Lahi et-tam-meh min kul-li shejtanin ue ham-metin, ue min kul-li ‘ajnin lam-meh.

“Kërkoj Mbrojtjen e Allahut me Fjalët e Tij të përsosura, të na ruajë nga çdo shejtan, nga çdo gjallesë helmuese si dhe nga çdo sy i keq.”

Sahihul Bukhari, 3371

(Visited 128 times, 1 visits today)