Sábado, 23/9/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Cka të përdorim dhe të lutemi kur kemi këputje dhe dembelizëm?

Cka të përdorim dhe të lutemi kur kemi këputje dhe dembelizëm?

Këputja dhe dembelizmi

Një lugë të vogël vaj të kokrrës së zezë(habet sevda) e shoqëruar me lëng portokalli, pihet për çdo ditë për 10 ditë rrjesht pas buke ne mëngjes dhe më pas do të shihni ndryshim në vete menjëherë.

Profeti Muhamed (a.s.) gjithmonë i ka këshilluar muslimanët të kujdesen për shëndetin e tyre dhe, si një doktor i vërtetë i ka dhënë zgjidhje sëmundjeve të ndryshme. Në një hadith Profeti (a.s.) ka thënë: “Në këtë farën e zezë gjendet shërimi i çdo shqetësimi, përveç vdekjes”

Si dhe çdo ditë e thoni duanë profetike : O Allahu im, kërkoj mbrojtje nga dembelia dhe paaftësia.