Quinta-feira, 19/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

KENI KUJDES NË KËTO TRE GJËRA

KENI KUJDES NË KËTO TRE GJËRA

KENI KUJDES NË KËTO TRE GJËRA

Sa më shumë të jepni sadakë,, Aq më tepër shtohet pasuria.
2. Sa më shumë të falni namazin dhe të koncentroheni gjatë namazit,,
Aq më tepër shtohet lumturia në jetë.
3. Sa më shumë të përkujdeseni dhe të respektoni prindërit,, Aq më tepër do të keni suksese në jetë.
/Përkthim/

(Visited 202 times, 1 visits today)