Terça-feira, 5/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Keni frike ndaj tij qe i beni zullum dhe ai thote

Keni frike ndaj tij qe i beni zullum dhe ai thote

Keni frike ndaj tij qe i beni zullum dhe ai thote:
HasbunaAllahu ve niemel Vekil.

Kjo është një porsi për të gjithë ata që kanë brenga, preokupime, ju është bërë zullum, për çdo të sëmurë, për të gjithë ata që kanë borxhe, për ata që nuk kanë fëmijë, për ata që janë të pikëlluar dhe për ata që janë të zënë rob apo të burgosur.

‘’Hasbi Allahu ue niamel vekil’’
” Na mjafton Allahu, sa mbrojtës i mirë është Ai”
حسبي الله ونعم الوكيل

Allahu është El Vekil (Mbikëqyrësi)

Lutja e atij që i është bërë padrejtësi:

“Kur i Dërguari i Allahut, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin mbi të, vendosi ta dërgonte Muadhin në Jemen, e këshilloi me fjalët: “Ruaju lutjes së atij që i është bërë padrejtësi, sepse me të vërtetë ndërmjet lutjes së tij dhe Allahut nuk ka kurrfarë perdeje (pengese).” (Shënon Buhariu)

(Visited 359 times, 1 visits today)