Sábado, 6/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Keni frikë lutjen e të dëmtuarit

Keni frikë lutjen e të dëmtuarit

 

Keni frikë lutjen e të dëmtuarit, edhe nëse është femohues, sepse para saj nuk ka perde (ndalesë). [Hasen. Sahihah, 767.]

Nëse kështu është puna me lutjen e atij që nuk e beson All-llahun, atëherë si është puna me lutjen e atij që e beson All-llahun?!

Keni frikë lutjen e të dëmtuarit sepse ajo bartet sipër resh (përcillet tek All-llahu). Thotë All-llahu: Pasha Krenarinë dhe Madhërinë Time, do të ndihmoj qoftë edhe pas një kohe! [Sahihah, 868]

(Visited 145 times, 1 visits today)
Top