Sábado, 30/9/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Kendoje kete dua (lutje) anetareve te familjes ,femijeve si dhe vetes ( per mesyshin dhe hasedin)

Kendoje kete dua (lutje) anetareve te familjes ,femijeve si dhe vetes ( per mesyshin dhe hasedin)

Kendoje kete dua (lutje) anetareve te familjes ,femijeve si dhe vetes ( per mesyshin dhe hasedin)

Nje ndër menyrat kryesore të shërimit është të vihet dora në kokën e atij që e kanë marrë mësysh dhe të lexohet duaja:

“Bismil-lahi erkike, min kul-li dain ju’dhike, min kul-li nefsin ev ajnin hasidin Allahu jeshfike, bismil-lahi erkike.”
Në emër të Allahut të bëj rukje prej çdo sëmundjeje që të mundon, prej çdo të keqeje të ndokujt apo mësyshit, Allahu të shëron. Në emër të Allahut të bëj rukje!” Shënon Muslimi.

Kete lutje e thua me ze dhe e reciton disa here :
Shembull 3 here ,7 here ,10 here apo 100 here varesisht sa ka nevoje personi.

Mundohesh  ta thuash cdo dite

Резултат слика за rukje