Quarta-feira’, 29/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Ke Zot, Atë duhet ta dëgjosh

Ke Zot, Atë duhet ta dëgjosh

10409093_10203984356105284_4674086930272805240_n-1

Ke Zot, Atë duhet ta dëgjosh. Ke udhëzimin e të dërguarit të Tij, atë duhet të pasosh. Ti thuaj: feja ime s’e lejon, kur thirresh të veprosh diçka që kundërshton udhëzimin e drejtë. Unë dëgjoj e respektoj Zotin tim, ty të dua, por Zotin, që më krijoi mua dhe ty, e dua më tepër.

 

Le të tronditet! Le të lëkunden ndjenjat. Le të habiten mendjet. Le të mendojnë siç të dëshirojnë. Le të flasin… Ti përqendrohu në të ardhmen tënde; mendo për të mirën tënde. Ty, në çastin kur të merret shpirti, mos ndonjë do vijë me ty në varr? Jo, e atëherë, të të lenë të qetë, ashtu siç të lenë kur ti vdes!

 

Avni Tafili