Domingo, 5/4/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ke parasysh tetë gjëra që të bëjnë të lumtur në jetë:

Ke parasysh tetë gjëra që të bëjnë të lumtur në jetë:

Ke parasysh tetë gjëra që të bëjnë të lumtur në jetë:

adhurimi i Zotit tënd,
respektimi i prindërve,
afërsia e fëmijëve dhe gruas,
mbajtja e lidhjeve me të afërmit dhe fqinjët, nijeti i mirë dhe puna me atë,
leximi,
menaxhimi i kohës,
orari i ushqimit dhe ecja.

Përkthim :Hoxhë Valdet Kamberi

(Visited 75 times, 1 visits today)
Top