Sexta-feira, 31/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Ke organizmin e dobësuar ,je anemikë?

Ke organizmin e dobësuar ,je anemikë?

lajthia vaj

Lajthitë përdoren me rezultate të mira dhe rekomandohen për organizma të dobësuar dhe anemikë, si dhe për grate me barrë. Në këto raste rezultate të mira jep mjekimi me lajthi:

  • Merren 1 kg thelpinjë lajthie, thërmohen e përzihen me 1 kg mjaltë. Çdo ditë merren 3-4 lugë gjelle, duke e vazhduar mjekimin për 30 ditë.