Domingo, 25/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ke dhimbje stomaku? Provo mendra

Ke dhimbje stomaku? Provo mendra

Z(1)

Më e mira për dhimbjet në stomak-mendra

Ky ilaç i vjetër sugjerohet për dhimbjet në stomak, por edhe tek problemet me fryrje të stomakut, sepse relakson muskujt në sistemin për tretje, çka zvogëlon ngërçet dhe liron gazrat. Disa studime kanë treguar se mendra është vepruese njëjtë, sikurse edhe disa ilaçe të cilat përdoren tek ngërçet. Një anë negative e mendrës është ajo tek problemet e konstipacisë, sepse mund të vështirësojë gjërat dhe në këtë rast më mirë është të mos përdoret.

(Visited 454 times, 1 visits today)