Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

KB-ja ka miratuar rezolutë për të drejtën e privatësisë në internet

KB-ja ka miratuar rezolutë për të drejtën e privatësisë në internet

privatesia

Komiteti për të drejtat e njeriut pranë Kombeve të Bashkuara kanë miratuar rezolutën për të drejtën e privatësisë që e propozuan Gjermania dhe Brazili.

Rezoluta vjen pas zbulimit të spiunimit nga ana e Agjencisë Nacionale për Siguri në SHBA.

Vlerësohet se qeveritë apo kompanitë që vëzhgojnë dhe marrin të dhëna mund në këtë mënyrë ti keqpërdorin të drejtat e njeriut.

(Visited 22 times, 1 visits today)
Top