Sábado, 8/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Katër premtime nga Zoti i Plotfuqishëm në Kuran

Katër premtime nga Zoti i Plotfuqishëm në Kuran

kurani

Katër premtime nga Zoti i Plotfuqishëm në Kuran:

1- “Më kujtoni Mua që t’ju kujtoj juve…”

2/152 2- “Lutmuni Mua, se do t’ju përgjigjem!” 40/60

3- “Nëse falënderoni, Unë do t’jua shtoj…” 14/7

4- “Allahu nuk do t’i ndëshkojë ata, përderisa ata kërkojnë falje.” 8/33

Ajete të shkurtra por madhështore që na bëjnë t’i zbatojmë brenda disa sekondave. Zoti ynë ti je i Madhërishëm. Të lutemi të na japësh mirësi e të na begatosh. Ty të falenderojmë për mirësitë dhe dhuntitë që nuk numërohen dhe ty të kërkojmë falje për gabimet tona!

Hoxhë Mustafa Terniqi

(Visited 97 times, 1 visits today)
Top