Segunda-feira, 30/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Katër gjëra sjellin urrejtjen dhe mërinë

Katër gjëra sjellin urrejtjen dhe mërinë

Katër gjëra sjellin urrejtjen dhe mërinë:

1. Mendjemadhësia
2. Zilia
3. Gënjeshtra
4. Bartja e fjalëve

Fjalë Të Urta Nga Ibn Kajjim

(Visited 99 times, 1 visits today)
Top