Segunda-feira, 23/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Katër gjëra sjellin rrizkun,katër gjëra pengojnë rrizkun

Katër gjëra sjellin rrizkun,katër gjëra pengojnë rrizkun

Ka thënë Ibn Kajjimi:

 

Katër gjëra sjellin rrizkun:

1. Falja natën
2. Istigfari (kërkim falje) i shumtë gjatë mesnatës
3. Bërja shprehi e dhënies se lëmoshës
4. Përmendja e Allahut në fillim dhe mbarim të ditës.

Katër gjëra pengojnë rrizkun:

1. Gjumi në mëngjes
2. Namazi i paktë
3. Përtacia
4. Tradhtia

Fjalë Të Urta Nga Ibn Kajjim

 

(Visited 88 times, 1 visits today)
Top