Terça-feira, 20/10/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Katër gjëra sjellin kënaqësi e lumturi,

Katër gjëra sjellin kënaqësi e lumturi,

Katër gjëra sjellin kënaqësi e lumturi, po t‟i kundrosh:

  • – gjelbërimi,
  • – uji që rrjedh,
  • – të dashurit e zemrës dhe
  • – frutat.
(Visited 128 times, 1 visits today)
Top