Sábado, 29/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Katër gjëra sjellin furnizim

Katër gjëra sjellin furnizim

Katër gjëra sjellin furnizim (risk prej Zotit):

 

  • qëndrimi në këmbë duke falur namaz gjatë natës,
  • kërkimi i faljes së Allahut shpesh dhe gjatë natës,
  • dhënia e sadakasë dhe
  • të përmendurit e Allahut (dhikr-i) në mëngjes e në mbrëmje.
(Visited 73 times, 1 visits today)
Top