Domingo, 25/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Katër gjëra sjellin furnizim (risk prej Zotit)

Katër gjëra sjellin furnizim (risk prej Zotit)

Katër gjëra sjellin furnizim (risk prej Zotit):

  • – qëndrimi në këmbë duke falur namaz gjatë natës,
  • – kërkimi i faljes së Allahut shpesh dhe gjatë natës,
  • – dhënia e sadakasë dhe
  • – të përmendurit e Allahut (dhikr-i) në mëngjes e në mbrëmje.
(Visited 211 times, 1 visits today)