Sexta-feira, 27/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Katër gjëra nëse i shikon të kënaqin shpirtin dhe trupin

Katër gjëra nëse i shikon të kënaqin shpirtin dhe trupin

Katër gjëra te kënaqin:

1. Shikimi në gjelbërim
2. Shikimi i ujëvarës
3. Shikimi i të dashurit
4. Shikimi i frutave

Fjalë Të Urta Nga Ibn Kajjim

(Visited 107 times, 1 visits today)
Top