Segunda-feira, 27/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Katër gjëra janë të mira, por katër tjera janë edhe më të mira

Katër gjëra janë të mira, por katër tjera janë edhe më të mira

4

“Katër gjëra janë të mira, por katër tjera janë edhe më të mira:

E para: Turpi kur gjendet te burrat është gjë e mirë, por kur gjendet te gratë është edhe më e mirë.

E dyta: Drejtësia nga çdonjëri është gjë e mirë, por drejtësia e gjykatësve dhe prijësve është edhe më e mirë.

E treta: Pendimi i plakut është gjë e mirë, por pendimi i të riut është edhe më e mirë.

E katërta: Bujaria e të pasurit është e mirë, por bujaria e të varfrit është edhe më e mirë.”