Terça-feira, 31/3/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Katër gjëra janë lumturia e njeriut

Katër gjëra janë lumturia e njeriut

Pejgamberiﷺka thënë: “Katër gjëra janë lumturia e njeriut:
1. Bashkëshorti/ja i/e mirë,
2. Shtëpia e gjerë,
3. Komshiu i mirë
dhe
4. Mjeti i udhëtikit i rehatshëm.
Katër gjëra janë mjerimi i njeriut:
1. Komshiu i keq,
2. Bashkëshorti/ja i/e keq/e,
3. Mjeti i udhëtimit i keq
dhe
4. Shtëpia e ngushtë!

(Sahihut-Terghib 2576)

(Visited 888 times, 1 visits today)
Top