Segunda-feira, 24/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Katër gjëra janë ato që e shpiejnë përpara shoqërinë:

Katër gjëra janë ato që e shpiejnë përpara shoqërinë:

 

Katër gjëra janë ato që e shpiejnë përpara shoqërinë:
1. Mençuria, vizioni, inteligjenca.
2. Sinqeriteti.
3. Strategjia, puna, përpjekja.
4. Entuziazmi, vullneti.
(Brenda tyre ka sigurisht faktorë dhe mënyra të pafundme).

Agron Islami

(Visited 70 times, 1 visits today)
Top