Terça-feira, 10/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Katër gjëra forcojnë mendjen dhe intelektin:

Katër gjëra forcojnë mendjen dhe intelektin:

Katër gjëra forcojnë mendjen dhe intelektin:

  • – zemra e qetë,
  • – konsumi me masë i ushqimeve dhe pijeve,
  • – ndërthurja e mirë e ëmbëlsirave dhe e ushqimeve të pasura, dhe
  • – pastrimi i trupit nga substancat e këqija.
(Visited 95 times, 1 visits today)
Top