Domingo, 26/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Katër gjëra e zbehin fytyrën dhe e largojnë shkëlqimin

Katër gjëra e zbehin fytyrën dhe e largojnë shkëlqimin

11206570_1584000835203182_3807485177482704962_o

– Katër gjëra e zbehin fytyrën dhe e largojnë shkëlqimin:

 

1. Gënjeshtra.

2. Paturpësia.

3. Pyetjet e tepërta pa dituri.

4. Gjynahet e tepërta.

(Visited 137 times, 1 visits today)