Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Katër gjëra e shkatërrojnë trupin, deri në vdekje:

Katër gjëra e shkatërrojnë trupin, deri në vdekje:

Katër gjëra e shkatërrojnë trupin, deri në vdekje:

  • – depresioni,
  • – pikëllimi,
  • – uria dhe
  • – qëndrimi zgjuar deri në orët e vona të natës.
(Visited 328 times, 1 visits today)