Sexta-feira, 20/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Katër gjëra e ndërpresin riskun prej Zotit:

Katër gjëra e ndërpresin riskun prej Zotit:

Katër gjëra e ndërpresin riskun prej Zotit:

  • – fjetja gjumë në mëngjes,
  • – namazi i pakët,
  • – dembelizmi dhe
  • – tradhtia.
(Visited 1,301 times, 3 visits today)