Terça-feira, 25/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Karriera më e sukseshme e një gruajeKarriera më e sukseshme e një gruaje

Karriera më e sukseshme e një gruaje është te arrijë te jetë femër. Të synojë shkollimin edhe nëse nuk ia ka mundësuar jeta kushtet për ta bërë këtë. Të mos kaloje jetën me një burrë që nuk e do. Të zgjedhë për fëmijët që do të mbjellë në barkun e saj babain e duhur. Të rrisë një fëmijë që i duhet jetës dhe njerëzimit. Te zbukuroje jetën duke u kujdesur për veten. Të gjitha të tjerat janë punë të rendomta, që nëse i del koha i bën dhe nëse nuk i del nuk i bën!

Kreshnik Osmani

(Visited 184 times, 1 visits today)
Top