Sábado, 22/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Karambol

Karambol

Shumë fruta tropikale janë të vlefshme për ne jo vetëm shije origjinale, por ato përmbajnë një furnizim të vitaminave dhe mineraleve. Megjithatë, për të siguruar që ata me të vërtetë të përfitojnë shëndetin e njeriut, ata kanë nevojë për të përdorur një qasje të veçantë. Po, carambola, fryt që ka një formë të pazakontë dhe ribbed ngjyra qelibar-verdhë, nuk i pastër. Dimensionet e tij shkojnë nga veza në portokalli, dhe shije është e ngjashme me lëng bizele pod fruta. Ajo përmban sasi të mëdha të vitaminës C dhe magnez, kalcium, hekur dhe fosfor. Por këto substanca janë të njohur të jetë veçanërisht e nevojshme për ne në vitaminë pranverë mangësi.

(Visited 287 times, 1 visits today)
Top